söndag 28 juli 2013

Vad man kan göra med en burk musslor

Dags att ta vara på lite rester igen.
I går åt vi "plockmat" här hemma.
Bl.a hade vi musslor och kräftstjärtar i lag, men dessa gick inte åt.

Idag rör jag ihop en pastasås med inspiration det HÄR receptet, som jag hittat på Tasteline.
I brist på scharlottenlök, använder jag en halv rödlök som låg i kylen.
Istället för vitt vin blev det en skvätt sherry och jag tog matlagningsgrädde istället för crème fraîche.
Dessutom rundade jag av smaken lite med en matsked tomatpuré.

2 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Restmat är oftast underbart god tycker jag!

MatHem/Tasteline sa...

Hej,
Kolla gärna in fler recept på www.mathem.se, där kan du även få varorna hemkörda till din dörr!
Vi önskar dig en fortsatt trevlig sommar!
Matglada hälsningar /MatHems Kundtjänst